Pécsi Tudományegyetem

PTE SZŐLÉSZETI ÉS BORÁSZATI KUTATÓINTÉZET

Média megjelenések

2019. szeptember 11.

Összegyűjtöttük a Jubileumi év eddigi médiamegjelenéseit.                                                     

A honlapunkon kívül érdemes még Youtube-csatornánkat és Facebook-oldalunkat is követnie azoknak, akik friss információkhoz szeretnének az Intézetünkről jutni. 

2019. május 23.

Egy cikk, mely bemutatja a kutatóintézet Szent- Miklós dűlői telephelyét.   

https://www.pecsma.hu/top/azt-tudtad-hogy-igazi-tokaji-foldon-teremnek-a-pecsi-szolok/                                                                             

 

                                                                                                                                             

2019. március 26.

Több tudományterületet érintő, sikeres kutatási együttműködés valósult meg a PTE Szőlészeti és Borászati Kutatóintézet, az ÁOK, a TTK valamint az Italian Institute of Technology intézet munkatársainak részvételével. Az eredmények az igen rangos "Applied Catalysis B: Environmental" (IF2016: 9.446) folyóiratban jelentek meg. 

2019. március 13.

A XVIII. Országos Syngenta borversenyen aranyérmes lett a PTE Szőlészeti és Borászati Kutatóintézet Pécsi Summa Merlot 2017-es vörösbora.

A neves elismerésről az Univ Pécs is tudósított, melyet ITT olvashatnak.

2019. március 13.

2019. február 27-én tartottuk intézetünk 63. Metszési bemutatóját, melyre ismét szép számban érkeztek szőlősgazdák, kistermelők, borászati szakemberek, partnereink, illetve érdeklődők. A helyi sajtó is járt intézetünkben a rendezvényünk alkalmával:

 

A BAMA cikkjét ITT olvashatják:  

 

Új Dunántúli Napló cikkje:

 

Oldalak