
Tematikus borbírálat VI. - Borászati kísérletek: Tápanyag-management Zenit és Sauvignon Blanc fajták vizsgálatával
Borászati kísérletek: Tápanyag-management Zenit és Sauvignon Blanc fajták vizsgálatával
A PTE Szőlészeti és Borászati Kutatóintézete Tematikus borbírálat a kutatási tételekből VI. címmel tartja hagyományos programját, melyre szeretettel várja a szakma iránt érdeklődőket, az agrárágazat szereplőit, mezőgazdasági termelőket.
A rendezvényen előadások hangzanak el a tápanyag-management jelentőségéről, a Sauvignon Blanc és Zenit szőlőfajták borászati lehetőségeikről. Ezt követően bemutatásra kerülnek a szőlőműveléshez használt munkagépek, majd egy interaktív borbírálattal zárjuk a rendezvényt.
A Rendezvény ingyenes!
Időpont, időtartam: 2025. március 11., 09.00-13.30
Helyszín: PTE Szőlészeti és Borászati Kutatóintézet, 7634 Pécs, Szentmiklós dűlő 1.
Program:
09.00 Kapunyitás
09.00-09.30 Regisztráció/ Érkezés
09.30 Megnyitó
09.45 Előadás: Tápanyag-management erjedés folyamán – Ipacs-Szabó István
10.45 Gyakorlati képzés (gépek bemutatása, használata)
11.30-11.45 Szünet
11.45-12.15 Interaktív beszélgetés és borok bírálata
12.15-12.30 Szünet
12.30-13.30 Interaktív beszélgetés és borok bírálata
13:30 Program lezárása
További információk:
A Rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Regisztráció itt: rendezvenyborbirtok[at]pte[dot]hu
További információ kérhető:
E-mail: rendezvenyborbirtok[at]pte[dot]hu
Telefonszám: +36 72 517 930
Programleírás: szbki.pte.hu
Facebook oldal: Pécsi Egyetemi Borbirtok
Megközelítés GPS koordináta: 46.06970, 18.18577
A program a VP1-1.2.1–23 Bemutató üzemek támogatása pályázat keretében (projekt azonosító: 3485037345) valósul meg, mely előírja a rendezvény résztvevői számára a célcsoportba tartozás igazolásához Jelenléti ív kitöltését, ezért kérjük, hozza magával az Egységes Mezőgazdasági Ügyfél-nyilvántartási Rendszer szerinti ügyfél-azonosítószámát / adószámát / adóazonosító jelét.