Birtok Lounge

Fergeteges, hangulatos zenés estre várunk vendégeinket szeptember 7-én a Pécsi Egyetemi Borbirtokon.

HÁZIREND

Belépés: Az online vásárolt belépőjegyeket a bejáratnál karszalagra váltjuk. A belépőjegy egyszeri belépésre jogosít.

A rendezvényre a jegyek korlátozott számban kaphatók!

Jegyvisszaváltás: A már megvásárolt belépőjegyeket nem tudjuk visszaváltani.

A belépőjegyek megvásárlásával a vendégek kifejezetten hozzájárulnak az eseményen készült képi és hangfelvételek nyilvánosságra hozatalához. 

Italok és ételek: Alkoholos italt tilos behozni a rendezvényre, mivel a helyszínen italpult és ételek is rendelkezésre állnak.

Természetvédelem: Kérjük, fokozottan vigyázzanak a természeti értékekre, és ne szemeteljenek. A helyszínen használják az erre a célra kihelyezett kukáinkat

Parkolás: Az autóval érkezők számára a nem őrzött parkoló áll rendelkezésre.

Rendezvény feltételei: a műsor- és helyszínváltoztatás jogát fenntartjuk. A rendezvényt rossz idő esetén is megtartjuk, fedett rendezvénysátrunkban.

Gyermekek részvétele: A 14. életévüket be nem töltött gyermekek csak nagykorú cselekvőképes kísérővel léphetnek be és tartózkodhatnak a rendezvény területén.

Mosdók használata: Kérünk mindenkit, hogy a Birtok területén erre a célra kijelölt nyilvános mosdókat használják. Tartsák tiszteletben és tisztán a köztereket.

Biztonság: Ha bármilyen rendbontást, egészségügyi vagy egyéb problémát észlelnek, haladéktalanul értesítsék a helyszíne található biztonsági személyzetet.

Alkoholfogyasztás: A kereskedelmi és vendéglátó egységekben 18 éven aluliakat szeszes itallal kiszolgálni tilos. Kábítószerek fogyasztása a rendezvény területén is tilos, azt a törvény bünteti.

Házirend elfogadása: Az eseményre való belépéssel és a karszalag átvételével minden látogató automatikusan elfogadja a Birtok Lounge Házirend szabályzatát.

Kérjük Önöket, hogy a felhőtlen szórakozás mellett ügyeljenek a saját és mások testi épségére. Érezzék jól magukat és vigyázzanak egymásra!

Jó szórakozást!

A Birtok Lounge Szervezői